Het Houtje

Search

Retourneren

zo doen we dat

Retourneren, zo doen we dat

Bestelling annuleren.

Heb je online een product gekocht en wil je deze retourneren? Dat is geen probleem! Na ontvangst van de bestelling heb je 14 dagen de tijd om de bestelling te annuleren. Daarna heb je nog 14 dagen de tijd om de bestelling te retourneren. Je moet hiervoor wel gebruik maken van het herroepingsformulier. Vul het formulier in en voeg deze bij het te retourneren product.

 

Retourneren.

Het artikel dient in originele staat en verpakking te worden teruggestuurd, zelf afgeven en / of ruilen ook op afspraak bij onze werkplaats: Portlanderdijk 54, 8111MC Heeten. Neem voor het retour brengen van producten altijd eerst contact met ons op. Producten die schade oplopen door een ondeugdelijke verpakking kunnen wij in behandeling nemen, maar de kosten zijn voor jou als klant.

 

Kosten.

Indien je gebruik maakt van herroepingsrecht, komen de kosten van terugzending voor jou rekening. Bij pakket verzending kun je zelf de bezorgdienst kiezen, de tarieven zijn bijvoorbeeld te vinden bij Post NL, DPD en DHL. Bij levering op een pallet of meubelbezorgdienst door Het Houtje, zal Het Houtje de retourzending regelen en € 1,- incl. btw per gereden kilometer (heen-en terugweg) in rekening brengen. Gebaseerd op de snelste route via Goolge maps.

 

Geld terug.

Na ontvangst / afhandeling krijg je zo spoedig mogelijk, maar uiterlijk binnen 14 dagen, het aankoopbedrag + eventuele verzendkosten retour. Terugbetaling gaat in principe op dezelfde manier als de betaling bij de bestelling.

Product gekocht in de winkel? Aankopen die gedaan zijn in onze winkel kun je ruilen met bon binnen 14 dagen. Dit kan tijdens openingstijden of op afspraak.

Houtsnijden
Houtsnijden: een prachtig ambacht! Ben je opzoek naar iemand die voor jou een complete schouw kan voorzien van houtsnijwerk? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Ook het maken van een familiewapen, een naambord en ornamenten behoort tot de mogelijkheden. Heb je zelf een ontwerp? Wij helpen je graag om het project uit te voeren.
Bekijk fotoalbum
Houtbranden
Je kunt bij ons terecht voor allerlei soorten maatwerk zoals een grote eettafel, een boekenkast of een complete keuken. Ook adviseren we je graag over de verschillende houtsoorten en de mogelijke afwerkingen. Wij helpen je om jouw idee uit te werken tot een uniek meubel! Lees meer over maatwerk.
Bekijk fotoalbum
Previous slide
Next slide

Inspiratie blogs

Houten bosdieren tafereel, seizoenstafel, herfsttafel, bomen, beer, hert, vos. konijn
Producten

Houten kerststal

Houten wintertaferelen Een houten kerststal en een winterbos met silhouetten van bomen, dieren, de driekoningen en natuurlijk Jozef, Maria en kindje Jezus in de kribbe.

Lees verder »
Krijtverf, kasten, servieskast, meidenkast, kledingkast, ladekast, dressoir.
Materialen

Krijtverf

Krijtverf Krijtverf is een populaire verfsoort die veel wordt gebruikt in de wereld van interieurdesign en meubelrestauratie. Deze verfsoort heeft een matte afwerking en een

Lees verder »
Ter nagedachtenis.. Kleine urn van beukenhout, mogelijk ook te personaliseren met houtbranden
Maatwerk

Ter nagedachtenis

Ter nagedachtenis Ter nagedachtenis aan een dierbaar persoon een blijvend aandenken laten maken is een voor ons een uitdaging waar we je graag bij helpen. Voor

Lees verder »