Het Houtje

Zoek

Houten kerststal

Houten wintertaferelen

Een houten kerststal en een winterbos met silhouetten van bomen, dieren, de driekoningen en natuurlijk Jozef, Maria en kindje Jezus in de kribbe. Door de waxines in geven de silhouetten een mooi schouwspel waarmee eindeloos gevarieerd kan worden. Een multifunctioneel product voor jong en oud. Ook leuk om cadeau te doen als alternatief voor een kerstpakket of relatiegeschenk. 

Het idee

Normaal zijn wij niet zo van de seizoensgebonden producten, simpelweg omdat we het zonde vinden als het product het grootste deel van het jaar in de kast beland. Toch wilden we dit jaar een “winters” product in de collectie met een warme uitstraling. En de belangrijkste eis, het moest een multifunctioneel en uniek product worden. Na een hoop brainstormen en het maken van test silhouetten met karton zijn hier twee prachtige winterse taferelen uit gekomen de onderling gecombineerd kunnen worden. 

 

De kerststal

Een unieke houten kerststal die de aandacht trekt! Deze kerststal bestaat uit een halfrond essenhouten plateau met multiplex silhouetten. Door de sleuven in het plateau kunnen de objecten naar wens geplaatst worden. De silhouetten hebben een mooie donkere rand van het uitsnijden met de laser, dit geeft extra diepte aan het tafereel.  Door de waxinelichtjes ontstaat een mooi schouwspel van schaduwen.

Afmeting plateau: 72 cm breed, 35,5 cm diep. De dikte van het hout is 3 cm.

Deze set bestaat uit:
1 Essenhouten plateau
13 houten objecten: Stal, Jozef, Maria, Jezus in kribbe, herder, twee schapen, os, ezel, drie koningen en een kameel.

Houten kerststal, plateau met houten silhouetten, seizoenstafel met kaarslicht waxines

Multifunctioneel

Het plateau is veelzijdig en kan ook dienen als houder voor ansichtkaarten, verjaardagskaarten, geboortekaarten en natuurlijk kerstkaarten. Gecombineerd met de houten figuren pas je het tafereel telkens weer aan.  Met de bomen en dieren maak je in een handomdraai een mooie seizoenstafel voor de herfst, winter, lente of zomer. Combineer dit met herfstblad, kastanjes of een zelfgemaakte tekening van je kind. Op deze manier kun je het plateau het hele jaar door blijven gebruiken! Zelf met een verjaardag, geboorte, bruiloft of andere speciale gelegenheid. Wij zijn nog aan het brainstormen over extra uitbreidingssetjes maar kunnen deze op aanvraag al voor je maken.

 

Bos met dieren

Een uniek tafereel met houten bosdieren en bomen. De basis van deze set is hetzelfde als die van de kerststal alleen met andere figuren. Dit tafereel kan gemakkelijk aangepast worden op alle seizoenen maar is ook leuk om te combineren met de kerststal.

Afmeting plateau: 72 cm breed, 35,5 cm diep. De dikte van het hout is 3 cm.

Deze set bestaat uit:
1 Essenhouten plateau
12 houten objecten: vier grote bomen, beer met jong, hert, ree met jong, vos, konijn en een eekhoorn.

Eén set met plateau kost € 115,-
Met beide sets komt er € 35,- bij.

Voor bedrijven en ook particulieren die grotere aantallen willen afnemen, bijvoorbeeld als kerstpakket of geschenk bieden wij een passende prijs afhankelijk van het aantal.

Houten bosdieren tafereel, seizoenstafel, herfsttafel, bomen, beer, hert, vos. konijn

Lees ook onze andere blogs

Houten bosdieren tafereel, seizoenstafel, herfsttafel, bomen, beer, hert, vos. konijn
Producten

Houten kerststal

Houten wintertaferelen Een houten kerststal en een winterbos met silhouetten van bomen, dieren, de driekoningen en natuurlijk Jozef, Maria en kindje Jezus in de kribbe.

Lees verder »
Krijtverf, kasten, servieskast, meidenkast, kledingkast, ladekast, dressoir.
Materialen

Krijtverf

Krijtverf Krijtverf is een populaire verfsoort die veel wordt gebruikt in de wereld van interieurdesign en meubelrestauratie. Deze verfsoort heeft een matte afwerking en een

Lees verder »
Ter nagedachtenis.. Kleine urn van beukenhout, mogelijk ook te personaliseren met houtbranden
Maatwerk

Ter nagedachtenis

Ter nagedachtenis Ter nagedachtenis aan een dierbaar persoon een blijvend aandenken laten maken is een voor ons een uitdaging waar we je graag bij helpen. Voor

Lees verder »

Of bekijk fotos van onze projecten