Het Houtje

Zoek

Het Houtje vast

Het Houtje vast

Benieuwd naar wie wij zijn en wat wij doen? IN productie kwam bij ons langs om onze passie vast te leggen. Bekijk in onze bedrijfsfilm hoe een dag op ons erf en in de werkplaats eruit ziet. Let op: Het Houtje vast! 

Deze bedrijfsfilm is gemaakt door: IN productie. Het gaat over onze passie voor hout, het recyclen van oude materialen en het maken van unieke woonaccessoires in verschillende stijlen. We zijn hier onder andere bezig met de technieken houtbranden en houtsnijden. En je kunt even meegenieten van de prachtige omgeving: Schoonheeten!

Wil je ook weten hoe het allemaal is begonnen? Lees dan Het Houtje verhaal!

Lees ook onze andere blogs

Houten bosdieren tafereel, seizoenstafel, herfsttafel, bomen, beer, hert, vos. konijn
Producten

Houten kerststal

Houten wintertaferelen Een houten kerststal en een winterbos met silhouetten van bomen, dieren, de driekoningen en natuurlijk Jozef, Maria en kindje Jezus in de kribbe.

Lees verder »
Krijtverf, kasten, servieskast, meidenkast, kledingkast, ladekast, dressoir.
Materialen

Krijtverf

Krijtverf Krijtverf is een populaire verfsoort die veel wordt gebruikt in de wereld van interieurdesign en meubelrestauratie. Deze verfsoort heeft een matte afwerking en een

Lees verder »
Ter nagedachtenis.. Kleine urn van beukenhout, mogelijk ook te personaliseren met houtbranden
Maatwerk

Ter nagedachtenis

Ter nagedachtenis Ter nagedachtenis aan een dierbaar persoon een blijvend aandenken laten maken is een voor ons een uitdaging waar we je graag bij helpen. Voor

Lees verder »

Of bekijk fotos van onze projecten

Houtsnijden projecten. Eén van de ambachten die wij toepassen in projecten.